Whistleblowing Formulář

Whistleblowing Formulář je šablona, pomocí které mohou uživatelé zasílat jednotlivá Oznámení. Každý formulář má nadpis, popisný text, kategorie oznámení, řešitelé (ze kterých může oznamovatel vybírat) a lhůtu, do které mají být Oznámení vyřešena.

Například tedy můžete ve vaší společnosti založit dva Formuláře, jeden nazvaný "Oznámení provozovna Praha" a druhý "Oznámení provozovna Brno".

Formulář "Oznámení provozovna Praha" pak může nabízet několik kategorií, jako například Podvod, Krádež, Nevhodné chování. Lze přidat nové, vlastní kategorie.

Formulář také bude nabízet na výběr vhodně zvoleného řešitele (doporučujeme nejméně 2 osoby) a bude stanovovat lhůtu na vyřešení požadavků, například 10 dnů.


Formuláře spravujete ve webové aplikaci v Menu uživatel (Vaše jméno vlevo nahoře) - Správa - Whistleblowing formuláře. Tato nabídka se zobrazí až poté, co si Whistleblowing zaktivujete a obnovíte webovou stránku viz popis zde.

správa Whistleblowing formulářů

Jakmile formulář uložíte, bude Formulář dostupný jak na Píchacích Hodinách GIRITON, tak v aplikaci Moje Docházka GIRITON, odkud mohou uživatelé zasílat nová Oznámení.

Můžete ale také vytisknout QR kód daného formuláře, a to v menu Tisk. QR kód slouží k tomu, aby si mohl kdokoli načíst daný Formulář například na svém mobilním telefonu a zaslat tak nové Oznámení, aniž by musel použít Píchací Hodiny anebo appku Moje Docházka. Vytištěný QR kód můžete umístit například ke vchodu do šatny, kde jej budou mít uživatelé na očích.

Jak uživatel podá nové Oznámení najdete zde.

Jak řešitel reaguje na jednotlivá Oznámení najdete zde.