Fakturace

Faktury za systém GIRITON posíláme za dané období na začátku následujícího měsíce, a to nejčastěji v prvních sedmi dnech. Tedy například faktura za lednový provoz vám dorazí obvykle před sedmým únorem.

V agendě Menu uživatel - Fakturace vidíte jednotlivé vystavené faktury. U každé faktury můžete klikem na " i " zobrazit detaily, například konkrétní fakturované uživatele. Tuto tabulku můžete také stáhnout například jako Excel.

Změna fakturačních údajů

V Menu Uživatel - Vaše společnost může administrátor účtu změnit údaje jako např. fakturační email nebo adresu. Tato možnost je dostupná pouze pro administrátory. Vybraný údaj stačí upravit a uložit změny.

Políčka IČ a DIČ nemůže upravit ani administrátor účtu. Tyto údaje Vám upravíme my na základě emailového požadavku.

Fakturace za jednotlivé moduly

Jednotlivé moduly systému GIRITON se fakturují následovně.

Modul Docházka GIRITON

Modul Docházka GIRITON se fakturuje měsíčně, a to částkou 460,- plus 35,- za každého uživatele. Tedy například za 50 uživatelů se bude fakturovat 460,- plus 35,- x 50 = 2210,- bez DPH. Máte-li aktivovány moduly Docházka i HR systém, pak se fixní částka 460,- fakturuje pouze jednou.

V modulu Docházka GIRITON nefakturujeme tzv. neaktivní uživatele. Pokud se nějaký uživatel v daném měsíci nepřihlašuje do aplikace, nepípá si docházku, nepodává ani neschvaluje žádosti a neplánujete mu směny (pozor na zapomenutý nastavený Plánovač Směn), nebude do fakturace daného měsíce započítán. Na faktuře pak uvidíte, kolik uživatelů bylo aktivních (a tedy do fakturace započítaných) a kolik neaktivních (tzn. nezapočítaných).

Vynechání neaktivních uživatelů z fakturace se projeví např. u zaměstnanců, kteří mimo sezónu do práce nedocházejí, nemají směny atp. Pokud však chcete mít jistotu, že daný uživatel například nepoužije aplikaci "nevědomky" (anebo se mu nebudou směny plánovat automaticky), můžete mu v agendě Personalistika nastavit pole "Konec pracovního poměru" a až jej budete chtít před sezónou opět aktivovat, jednoduše mu pole "Konec pracovního poměru" zrušíte.

Modul HR systém GIRITON

Modul HR systém GIRITON se fakturuje měsíčně, a to částkou 460,- plus 35,- za každého uživatele. Tedy například za 50 uživatelů se bude fakturovat 460,- plus 35,- x 50 = 2210,- bez DPH. Máte-li aktivovány moduly Docházka i HR systém, pak se fixní částka 460,- fakturuje pouze jednou.

V modulu HR systém můžete k záznamům přikládat i dokumenty. Pro vaše dokumenty máte v ceně systému připraveno úložiště o velikosti 20 GB, při přesažení této kapacity se pak každých dalších započatých 20 GB fakturuje částkou 100 CZK / měs.

Modul Whistleblowing GIRITON

Modul Whistleblowing GIRITON se fakturuje měsíčně částkou 490,- bez ohledu na počet uživatelů.

V modulu Whistleblowing můžete k záznamům přikládat i dokumenty. Pro vaše dokumenty máte v ceně systému připraveno úložiště o velikosti 20 GB, při přesažení této kapacity se pak každých dalších započatých 20 GB fakturuje částkou 100 CZK / měs.

Digitální podepisování

Máte-li aktivován modul HR systém GIRITON, můžete v něm také digitálně podepisovat dokumenty. Více informací o tom, jak se fakturuje funkce Digitální podepisování najdete v online nápovědě zde: https://docs-cs.giriton.com/article/390-digitalni-podepisovani-dokumentu

Modul SMS zprávy

V systému GIRITON si můžete aktivovat modul pro odesílání SMS zpráv. Více informací o tom, jak se fakturují SMS zprávy najdete v online nápovědě zde: https://docs-cs.giriton.com/article/315-odesilani-sms