Aktualizace Píchaček na Androidu

Pokud se vám ve webové aplikaci zobrazilo upozornění, že je nutné aktualizovat aplikaci Píchací Hodiny GIRITON pro Android, pak prosím neprodleně postupujte podle následujících pokynů.

Píchačky s kovovým držákem a systémem Android 4

Máte-li nástěnné píchací hodiny se systémem Android 4, s kovovým držákem a čtečkou čipů, pak na píchacích hodinách pro aktualizaci proveďte následující kroky.

POZOR: Pokud se rozhraní vašich píchacích hodin zásadně liší od obrázků níže, pak pravděpodobně nejde o píchací hodiny se systémem Android 4. V takovém případě není ruční aktualizace nutná.

  1. Vyplňte aplikaci Píchací Hodiny, a to přes Menu > Ukončit aplikaci.
  2. Otevřete seznam aplikací, a to kliknutím na kruhovou ikonku na spodní části obrazovky.
  3. Spusťte aplikaci "Prohlížeč". Pokud aplikaci "Prohlížeč" nemůžete najít, postupujte podle obrázkového návodu níže.
  4. Do adresního řádku zadejte adresu
    1. giriton.com/giri
    2. Adresu zadávejte bez https a bez www na začátku.
  5. Stáhne se vám soubor app.apk
  6. Potáhněte prstem shora dolů z levého horního rohu obrazovky, v zobrazeném panelu uvidíte soubor app.apk. Klikněte na něj.
  7. Zapne se aplikace Píchací Hodiny. Aplikaci ukončete opět přes Menu > Ukončit aplikaci.
  8. Klikněte na Instalovat. Provede se instalace aktualizace, po jejímž dokončení se píchací hodiny restartují. Aktualizace je hotová.

Co když na píchačkách nemáte aplikaci Prohlížeč?

Ukončete aplikaci Píchací Hodiny, jděte do Nastavení -> Aplikace, posuňte úplně doprava do sekce "Vše", úplně dole v seznamu najděte aplikaci Prohlížeč, u kterého bude nápis "Deaktivováno". Klikněte na aplikaci a vyberte "Povolit". Klikem na "Displej" v levé části se ze sekce Nastavení vrátíte zpět na hlavní obrazovku.

Jak poznáte, které z vašich píchacích hodin potřebují aktualizaci?

Ve webové aplikaci v agendě Spárovaná zařízení poznáte Píchací Hodiny se systémem Android 4 tak, že ve sloupci Model Zařízení je text "SIBO-Q896" a ve sloupci Verze zařízení pak "4.2.2". Toto jsou Android 4 píchací hodiny, kterých se aktualizace týká. Zdali už dané píchačky byly aktualizovány pak zjistíte ve sloupci "Verze aplikace". Jakákoli verze starší než "2.9.38" by měla být aktualizována. 

Aplikace Píchací Hodiny nainstalovaná na vašem vlastním telefonu/tabletu Android

V případě, že nemáte nástěnné píchací hodiny s kovovým držákem a čtečkou čipů, ale máte vlastní telefon/tablet pak pro aktualizaci aplikace Píchací Hodiny proveďte následující:

Na vašem zařízení Android otevřete aplikaci Obchod Play, vyhledejte aplikaci Píchací Hodiny GIRITON a stiskněte "Aktualizovat".