Kontrola příchodů a odchodů

Stává se vám na firmě, že zaměstnanci chodí pozdě na naplánované směny? Giriton vám zajisté tuto skutečnost může kontrolovat. Pokud si tedy přejete nastavit kontrolu příchodů a odchodů na určitou naplánovanou směnu, postupujte prosím následovně: 

  1.  V Menu uživatel (Vaše jméno vlevo nahoře) běžte do Docházka -> Docházkové aktivity -> zelené tlačítko Přidat.
  2.  Zde si ze seznamu aktivit vyberete Kontrola příchodů a odchodů. Nastavíte si symbol upozornění, barvu upozornění, posun začátku směny a konce směny nechte tak jak je.
  3. Zvolte Závažnost - v případě, že zvolíte Chybu, nebude možno uzavřít docházku za měsíc, ve kterém je chyba (Vámi zvolený symbol) zobrazena, dokud nebude chyba opravena. V případě Informace a Varování lze docházku uzamknout i přes jejich zobrazení a není nutno čas příchodu/odchodu nijak opravovat.
  4.  Do pole Sledované směny přidejte požadované směny, které bude aktivita sledovat. Zaškrtněte, zda-li chcete kontrolovat příchod/odchod/obojí.

Od teď pokud někdo dojde později, než je nastavený čas v této aktivitě, zobrazí se nastavená indikace v agendě Docházka.


TIP: V agendě Domů se dá widget Problémové záznamy docházky nastavit tak, aby zobrazoval tuto aktivitu - stačí na něm kliknout na ozubené kolečko, kliknout do Typ zobrazených chyb a vybrat tuto nově vytvořenou aktivitu.