Propojení se SLACK

Docházka GIRITON umí zasílat automatické upozornění o různých událostech. Slack je cloudová platforma pro zasílání zpráv v rámci týmu. Po registraci na Slacku získáte kromě možnosti používat aplikace pro všechny mobilní i desktopové platformy také vlastní doménu mojefirma.slack.com .

V Docházce GIRITON v Menu uživatel - Správa - Plánované Akce můžete nastavit upozorňování třeba na blížící-se narozeniny uživatelů, neaktivní Píchací hodiny, nedostatečný počet zaměstnanců přítomných na vybraném středisku nebo třeba pozdní příchody zaměstnanců.

U jednotlivých Plánovaných úloh můžete do pole Adresy příjemců (E-mail, Slack) nastavit emailovou adresu, na kterou se má upozornění poslat. Do tohoto pole můžete vepsat jednu či více emailových adres oddělených mezerou. Místo emailové adresy můžete použít také Slack webhook.

Pro přidání Slack webhooku jako adresu pro zasílání notifikací z GIRITONu prosím proveďte tyto kroky:

1. Jděte na vaši Slack adresu mojefirma.slack.com/services/new
2. Vyhledejte Incoming WebHook a klikněte Add
3. Vyberte, na který kanál si přejete upozornění zasílat a stiskněte Add Incoming WebHooks Integration
4. Ze sekce Setup Instructions zkopírujte WebHook URL adresu (ve formátu https://hooks.slack.com/services/id_1/id_2/token ) do GIRITONu do pole Adresy příjemců (E-mail, Slack) a uložte změny v Plánované úloze.

Vše je hotovo, nyní vám bude GIRITON zasílat upozornění přímo do vašeho Slack kanálu.